Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ahmet Faruk ÖZYILMAZ ın Kurucusu olduğu eTwinning Projesi Başladı

28.12.2020 404

28-12-2020

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Ahmet Faruk ÖZYILMAZ,yeni bir eTwinning Projesini k"uruculuğu"nu üstlenerek başlattı.

Projemize Türkiye'nin değişik illerinden 10 ortak dahil oldu. Projemiz STEM(FETEM=Fen Teknoloji Mühendislik Matematik ve Tasarım) üzerine öğrencilerimizin çalışmalar yapacağı bir proje.

Aralık ayında başlayan projemiz için öğrencilerimiz logo çalışması ve poster çalışmalarını devam ettirmektedir.